ARVO KOKAKOOL | Suvine lasanje hakklihaga


lasanje
Foto: Shutterstock

Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas valmistada lasanjet, mis sobib suvisesse menüüsse oivaliselt.

Vajalikud ained:

  • 250 g lasanjeplaate
  • 800 g hakkliha
  • 2 keskmist porgandit
  • 2 sibulat
  • toiduõli praadimiseks
  • 2 dl tomatipastat
  • 2 tomatit
  • soola
  • pipart
  • 1 dl veini maitseks
  • 50 g riivjuustu (puisteks)

Kastmeks:

  • 100 g võid
  • 4 sl jahu
  • 0,5 l piima
  • 150 g riivjuustu
  • soola

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 15 minutit, puistata peale riivjuust ning seejärel küpsetada veel 5 minutit.


PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare