ARVO KOKAKOOL | Täidetud spiraalsed viinerid


ARVO KOKAKOOL | Täidetud spiraalsed viinerid
Foto: Kaader videost

Mis toit see veel on? Muidu tavaline viiner, aga huvitava lisandusega. Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas seda rooga valmistada.

Koostisained:

  • 12-19 lühikest viinerit
  • 200 g piima
  • 100 g nisujahu
  • 100 g maisijahu
  • 1 tl kergitusainet
  • 0,5 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • õli (küpsetamiseks)

Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare