26.12.2015, 15:00
KÖÖGIAASTA 2015: Seitse parimatest parimat retsepti
Maakodu lugejate soosituimad retseptid on teie ees - koogid, pirukad, pajaroad .... Valige oma lemmik ja tehke järele!
FOTO:
Esimestest mahapotsatanud õuntest saab üsna tervisliku magusaampsu, mida on hea tee juurde serveerida. Küpsetamise ajal aga immitseb teie kööki praeahju ukse vahelt jumalikku kaneeli-õunaaroomi.
Ilma lihata pirukad sobivad hästi algavasse paastukuusse. Proovige teha ka kuulsat karjala pirukat, mis on lihtne, kuid maitseb hästi.
Loe edasi ...
Loe edasi ...
Punapeedi head ja tervist toetavad ning turgutavad omadused säilivad eriti hästi just kuumtöötlemata kujul.
Loe edasi ...
Loe edasi ...
Besee kujunemise eelduseks on munavalgete vahustamine piisava suhkrukogusega. Eri tüüpi beseeretseptide puhul on munavalgete ja suhkru vahekord erinev, tihti on olulised ka suhkru lisamise etapid ja vorm – kas kuivainena või siirupina.
Loe edasi ...
Loe edasi ...
Võileivatordi tegemiseks ei pea alati pidupäeva ootama, vahel võib selle valmis teha lihtsalt oma pere rõõmustamiseks.
Suvi on parim aeg peopidamiseks, olgu see siis sünnipäev või mõni muu tähtis päev, või miks mitte ka lihtsalt mõnus õhtu sõpradega. Salatid, külmsupid ja krõbedad saiaampsud täidavad kõhtu üllatavalt hästi, näevad seejuures kenad välja ja on lihtsad süüa.
Maitsvad, tervislikud ja kiirelt valmivad köögiviljaroad peaksid olema meie toidulaual igapäevaselt. Siin mõned retseptid, mis köögiviljatoidud veidi vaheldusrikkamaks muudavad.