Õunakook toorjuustu ja kaerahelvestega
Esimestest mahapotsatanud õuntest saab üsna tervisliku magusaampsu, mida on hea tee juurde serveerida. Küpsetamise ajal aga immitseb teie kööki praeahju ukse vahelt jumalikku kaneeli-õunaaroomi.

Karjala pirukas
Ilma lihata pirukad sobivad hästi algavasse paastukuusse. Proovige teha ka kuulsat karjala pirukat, mis on lihtne, kuid maitseb hästi.
Loe edasi ...
Peedi toorsalat
Punapeedi head ja tervist toetavad ning turgutavad omadused säilivad eriti hästi just kuumtöötlemata kujul.
Loe edasi ...
Besee
Besee kujunemise eelduseks on munavalgete vahustamine piisava suhkrukogusega. Eri tüüpi beseeretseptide puhul on munavalgete ja suhkru vahekord erinev, tihti on olulised ka suhkru lisamise etapid ja vorm – kas kuivainena või siirupina.
Loe edasi ...
Võileivatort
Võileivatordi tegemiseks ei pea alati pidupäeva ootama, vahel võib selle valmis teha lihtsalt oma pere rõõmustamiseks.

Sünnipäev
Suvi on parim aeg peopidamiseks, olgu see siis sünnipäev või mõni muu tähtis päev, või miks mitte ka lihtsalt mõnus õhtu sõpradega. Salatid, külmsupid ja krõbedad saiaampsud täidavad kõhtu üllatavalt hästi, näevad seejuures kenad välja ja on lihtsad süüa.

Kartulikoogid
Maitsvad, tervislikud ja kiirelt valmivad köögiviljaroad peaksid olema meie toidulaual igapäevaselt. Siin mõned retseptid, mis köögiviljatoidud veidi vaheldusrikkamaks muudavad.