Krõbe, kuid tervislik? Jah, see on võimalik!



Krõbe, kuid tervislik? Jah, see on võimalik!
Foto: Shutterstock

Traditsioonilise paneeritud kanaliha asemel võiks proovida ka tervislikumat gluteenivaba alternatiivi – katta kanatükid jahu ja riivsaia asemel hoopis inkade kullaks nimetatud kinoakoorikuga.

Kinoa on ju ka omamoodi väetoit, milles leidub hulganisti väärtuslikke valke ning mis on suurepärane magneesiumi-, raua- ja kaltsiumiallikas.

Kinoakoorikus kanaampsud sobivad tervislikuks vahepalaks või ka külaliste kostitamiseks. Retsepti autor on Britt Paju.

Telli kohe ajakiri Maakodu ja võida imeline reis suvisesse Peterburi! Loosis kaks reisi!
Tellima!

 

 

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare