Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Kuidas parimal moel kapsast hapendada

 (1)
Mida õhemad on riivitud kapsa laastud, seda nägusam tuleb hoidis.
Mida õhemad on riivitud kapsa laastud, seda nägusam tuleb hoidis.Shutterstock

Tänapäeval ostab enamik inimesi oma hapukapsa ilmselt poest või turult, aga ise kodus kapsast hapendades saab selle teha just oma soovidele vastavalt. Kuidas kapsa hapendamine käib, õpetas kakskümmend aastat tagasi ilmunud Targu Talitas Toivo Niiberg.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare