LUSTAKAS MAGUSTOIT: Suvised vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga



LUSTAKAS MAGUSTOIT: Suvised vahvlituutud kurgi-pirnikreemiga
Foto: Kristian Neemela

Suvi on ideaalne aeg veidi lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja mis maitsevad nii suurtele kui väikestele.

Toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvlite retsepti, millel on suur võimalus saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel.

Nostalgiahõngulised lustakad vahvlituutud toovad päikese välja ka kõige vihmasemal päeval. Ning mis kõige parem – kõik see hea valmib ülikiiresti ja vähese vaevaga. Tuutude valmistamisega saavad hakkama ka pere kõige pisemad vahvlisõbrad.

Koostisosad:

  • naturaalne toorjuust 200 gr
  • Valio Gefilus kurgi-pirni keefir 100 gr
  • vahtrasiirup 60 gr
  • vahukoor 50 gr
  • želatiin (pulber) 5 gr
  • krõbedad vahvlid 6 tk

Valmistamine:

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe naturaalne toorjuust, kurgi-pirni keefir ja vahtrasiirup. Kaalu väikesesse kaussi 50 gr vahukoort ja 5 gr pulberželatiini ning jäta viieks minutiks paisuma.

Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin.

Kui želatiin on täielikult sulanud, lase sel veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja täida vahvlikoonused kreemiga.

Loe veel

Telli kohe ajakiri Maakodu ja võida imeline reis suvisesse Peterburi! Loosis kaks reisi!
Tellima!

 

 

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare