• 200 g kohupiima
  • 5 dl piima
  • 4 muna
  • 1 tl soola
  • 2 sl suhkrut või mett
  • 100 g võid
  • 5 dl odrajahu
  • 2 dl nisujahu
  • 1 tl söögisoodat

Segage lahtiklopitud munade hulka kohupiim, piim, sool ja suhkur. Lisage sulatatud või ja soodaga segatud jahud. Tainas tõstke ühte suurde vormi, plaadile, pannile (1,5 l) või mitmesse väiksemasse vormi. Vormid täitke 1/2 ulatuses. Küpsetage ahjus 170 kraadi juures 30–40 minutit sõltuvalt vormi suurusest. Karaski küpsust kontrollige küpsetise keskosast puutikuga.

Lisandina sobib juurde pakkuda magusat moosi, kreeme, mett, aga ka juustu-, ürdi-, kilu-, küüslauguvõid jne.

Serveerige karaskit kuumalt, hea jook selle juurde on külm piim.