Paljude lemmik-hommikusöögiks on muna, olgu siis keedetud või praetud kujul. Kui laua ümber on sööjaid rohkem kui kaks või kolm, võib hommikumunad valmistada suurel muffinipannil. Sinna, kuhu tavaliselt tõstetakse väikesed keeksikesed küpsema, võib nüüd lüüa hoopiski muna. Ja kui on kindel soov süüa mune ja peekonit, võib vormi põhja enne katta peekoniga ning seejärel muna peale tõsta.

Hommikusöögist üle jäänud keedumunadest saab valmistada maitsvat munavõid, mida on lihtne teha, kuid pakutakse ikkagi harva. Selle valmistamiseks vahustage toasoe või ning lisage peeneks hakitud muna, sool ja pipar. Põnevuse mõttes võib munavõi hulka segada kodujuustu, sulatatud juustu, natuke suitsukala või -liha.

Kuid klassika on ikkagi munad ja või, nelja muna kohta arvestage ligikaudu 100 grammi võid.