NUTIKAD RETSEPTID | Maistvad toidud grilliõhtu lihajääkidest


NUTIKAD RETSEPTID | Maistvad toidud grilliõhtu lihajääkidest
Steigivõileib.Foto: Britt Paju

Suvel on sageli lauad heast-paremast lookas ning enamasti jääb toidukraami ka küllaga järgi. Grilliõhtust üle jäänud väärtuslikest lihapaladest saab aga ka järgmistel päevadel kerge vaevaga valmistada uues kuues kosutavaid lõuna- või õhtusööke.

Rakvere lihameistrid soovitavad toidublogija Britt Paju põnevaid retsepte, millega oma lähedasi või sõpru pärast jaanipidustusi üllatada.

Grillil särisenud maitseküllases marinaadis šašlõkk on asendamatu koostisosa mõnusalt krehvtistes fajitades, mis viib maitsemeeled koduselt jaanipeolt otse värvikirevasse Mehhikosse.

Tummine ja suussulav steik passib aga hästi krõbedaks küpsetatud ciabatta vahele ja loob koos värske kapsa-õunasalatiga tõeliselt suvise maitsekoosluse.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare