Praegu on just õige aeg keeta mündimaitselist õuna-arooniamoosi

Foto: Shutterstock

Õunu pole tänavu küll eriti palju, kuid mõne purgi moosi jaoks leiab. Kui lisate neile Maalehe hoidistekonkursil osalenud Inge Musta retsepti kohaselt ka paar peotäit arooniaid ja natuke mündilehti, ongi hüva keedus valmis.

Inge Musta “Mündimaitseline õuna-arooniamoos”

  • 2,5 kg tükeldatud õunu
  • paar peotäit arooniaid
  • 700 g suhkrut
  • peotäis mündilehti

Keetke õunad ja arooniad pehmeks, lisage suhkur ja mündilehed.

Keetke veel pisut ning püreerige segu saumikseriga. Kuumutage veel ja pange moos kuumalt purkidesse.

Maakodu


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare