RETSEPT | Imelihtsad 30 minutiga marineeritud krõmpsud ingverikurgid


RETSEPT | Imelihtsad 30 minutiga marineeritud krõmpsud ingverikurgid
Shutterstock

Aasia köögist pärit lihtsat kurgisalatit saab teha kas või igaks õhtusöögiks!

Koostisosad:

1 kg värskeid lühikesi kurke
2 supilusikatäit tükeldatud sushi ingverit
2 supilusikatäit riivitud värsket ingverit
1 teelusikatäis soola
1 teelusikatäis purustatud musta pipart
100 ml riisiäädikat
50 g või maitse järgi suhkrut

Valmistamine:

Lõika kurgid pikuti neljaks või viiluta paksemad rattad. Pane need sobiva suurusega klaaskaussi. Sega kõik maitseained omavahel ja vala segu kurkidele. Sega hoolikalt ja kata kauss kaane või toidukilega. Pane pooleks tunniks külmkappi. Söö kohe!

NB! Tegemist on üsna vürtsika aasiapärase suutäiega. Maitse järgi võib kõiki koostisosi vähendada või suurendada.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare