Kodusest muretainast küpsetatud küpsiste asemel võib kiirvariandina kasutada ka poest ostetuid. Kui aga algusest lõpuni ise teha, siis rullige tainas kohe ahju- plaadil laiali, lõigake ruutudeks ning küpsetage 160 kraadi juures 20 minutit.

Karamelliküpsised

1 osa suhkrut

1 osa võid

0,5 tl küpsetuspulbrit

100 grammi tumedat šokolaadi

200 g küpsiseid

Valage suhkur ja või ning küpsetuspulber potti ning sulatage aeglasel kuumusel, selleks kulub ligikaudu 30 minutit. Vaikselt hakkab moodustuma karamell, kuumutage, kuni see on õrnalt pruun. Tõstke pott tulelt.

Jagage küpsised kahte ossa, tõstke peale karamell ning taas kiht küpsiseid. Pistke viieks minutiks ahju ning seejärel valage üle sulatatud šokolaadiga. Lõigake ettevaatlikult ruutudeks ja laske jahtuda.