RETSEPT | Troopiline jäätisekokteil kurkumiga

Foto: Merilin Siimpoeg

Veel piisavalt soe ja päikeseline varasügis on parim põhjus, et kostitada end ühe troopilise mekiga jäätisekokteiliga.

Premia ja toidublogija Merilin Siimpoeg soovitavad selleks puhuks mangokokteili, millele annavad omanäolise maitsenüansi hapukas sidrun, õhetav münt, rikkalikult tervendavad antioksüdandid ning vitamiine sisaldav kurkum.

Et kokteilis on kasutatud võrdses koguses Premia naturaalsest mangopüreest valmistatud sorbetti ja vanillijäätist, on kehakaalu hoidmise seisukohast tegu ideaalselt sobiva patuvaba kokteiliga.

Koostisosad (kogused kahele)

  • 1 tops Premia mangosorbeti ja vanillijäätise segu (310 g)
  • 1 pisike mango
  • 1 viil ananassi
  • 1 oks värsket piparmünti
  • 1 spl sidrunimahla
  • ¼ tl jahvatatud kurkumit

Valmistamine

Püreesta kõik koostisosad kannmikseris ühtlaseks kreemjaks joogiks, vala klaasidesse ja naudi kohe.

Maakodu


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare