Sellel supil on hea võine maitse ning valmib kiiresti. Mekib hästi koos pika saiaga.

  • 1 kg viilutatud sibulaid
  • 1 liiter kanapuljongit
  • 150 ml vahukoort
  • 115 g võid
  • soola, pipart
Sulatage potis 75 g võid. Pange umbes 200 g sibulaid kõrvale, ülejäänud aga potti. Segage võis läbi ning hautage nõrgal tulel umbes 30 minutit. Sibulad peavad jääma pehmed, mitte pruunistatud.
Sibulasupp.

Lisage puljong, sool, pipar ning kuumutage keemiseni. Alandage kuumust ja laske 5 minutit podiseda. Seejärel võtke tulelt, laske jahtuda ja blenderdage. Pange püree potti tagasi. Seejärel hautage pannil ülejäänud sibulad võis pehmeks ja kuldkollaseks.

Lisage supile vahukoor, ajage keema ja maitsestage. Pange juurde ka hautatud sibulad ja kuumutage paar minutit.

Kartuli-röstküüslaugusupp

See supp maitseb imehea koos sulajuustuga sepikuga.

  • 20 küüslauguküünt
  • 4 keskmist kartulit
  • 1,75 l aedviljapuljongit
Pange ahi 190° juurde kuuma. Röstige koorimata küüslauke umbes 30 minutit, kuni need on pehmed.
Kartuli-röstküüslaugusupp.

Tükeldage kartulid, keetke umbes 10 minutit ja kurnake.

Kuumutage puljongit 5 minutit, lisage kartulid ja pigistage sisse küüslauguküünte sisu. Laske veerand tundi podiseda ning andke lauale.

Võioasupp päikesekuivatatud tomatite ja pestoga

Pesto ja päikesekuivatatud tomatid annavad sellele supile itaaliapärase minestrone maitse.

  • 900 ml aedviljapuljongit
  • kaks 400 g purki võiube
  • 4 sl päikesekuivatatud tomatitest tehtud püreed
  • 5 sl päikesekuivatatud tomatitest tehtud pestot

Pange oad koos puljongiga potti ja kuumutage keemiseni. Alandage kuumust, segage sisse tomatipüree ja -pesto. Keetke 5 minutit.

Nüüd püreestage kõik blenderis, ajage potis uuesti kuumaks ning hautage viis minutit.

Lillkapsasupp karriga

See vürtsikas kreemjas supp saab oma tulisuse India maitseainesegust.

  • 750 ml piima
  • 1 suur lillkapsas
  • 1 sl Garam Masala maitseainesegu
  • soola, pipart
Kuumutage potis piim. Tükeldage lillkapsas õisikuteks ja pange koos maitseainetega piima sisse. Ajage keema, alandage kuumust, katke pott osaliselt kaanega ja laske podiseda, kuni kapsas on pehme.
Lillkapsasupp karriga.

Blenderdage ühtlaseks, kuumutage veel korra ning vajadusel lisage maitseaineid.