Punš

1 klaas kanget musta teed
1 klaas apelsinimahla
1 pudel punast veini
0,5 klaasi rummi
1 apelsin

Peske apelsin puhtaks, lõigake ära koore kollane osa ning pange see potti. Eemaldage ka valge osa, viilutage apelsin ja pange potti koorte hulka. Kallake peale pool pudelit veini ning jätke kaane alla üle öö maitsestuma. Seejärel keetke must tee, valage see potti apelsini ja veini segu hulka, lisage apelsinimahl ning ülejäänud vein ja kuumutage segu keemiseni. Samal ajal segage suhkur ning rumm ja soojendage ettevaatlikult, kuni suhkur on sulanud, süüdake segu põlema ning kallake põlevana veini hulka. Kurnake ning serveerige kuumalt.

Eksootiline tee

peotäis kuivatatud ananassi
rummi
1 suur tass musta teed

Selle tee tegemiseks on hea külmakapis hoida purgikest kuivatatud ananassidega, mis on rummiga üle valatud. Siis on kohe hea võtta, kui isu peal. Keetke must tee vastavalt oma maitsele, lisage paar-kolm lusikatäit ananassitükke ning rummi. Soovi korral võite lisada ka lusikatäie mett.

Mustasõstratee

1 klaas sõstramahla
1 klaas musta teed
1 kaneelikang
4-5 tera musta pipart

Kui kasutate kodust mahla, tempige see veega oma maitse järgi parajaks. Keetke tee, samal ajal kuumutage potis mustasõstramahl, kuhu valage ka kuum tee. Segage ja lisage kaneelikang ning pipraterad, kuumutage ning valage tassidesse.

Must tee kardemoniga

10 kardemoniseemet
1 liiter vett
3 kotikest musta teed
paar viilu apelsinikoort
1 klaas piima

Asetage kardemon vette, laske see keema ning keetke 5-10 minutit, lisage apelsinikoor ja seejärel must tee. Laske segul korraks keema tõusta. Samal ajal kuumutage potis piim ja valage teesegule. Seejärel segage ning kurnake ja valage tassidesse. Soovi korral lisage maitseks mett või suhkrut.

Must tee vürtsidega

1 sl musta teed
400 ml vett
0,5 tl riivitud ingverit
0,5 tl kaneeli
2-3 tera nelki

Keetke vesi, pange kõik ained kannu ning kallake keeva veega üle, laske 5 minutit tõmmata ning valage tassidesse. Soovi korral võib maitseks peale valada kuuma piima.

Piimatee vürtsidega

1 sl kardemoniseemneid
1 sl apteegitilliseemneid
1 sl ingveripulbrit
3 sl suhkrut
1 kaneelikang 
5 tera musta pipart
2 klaasi piima
2 klaasi vett
3 kotikest musta teed

Asetage pott tulele ning valage sinna kardemoniseemned, apteegitilliseemned, kaneelikang, pipar ja röstige paar minutit. Valage peale piim ning ajage keema, lisage ingver ning suhkur. Keetke 2 klaasi vett ning pange teekotid paariks minutiks sinna sisse. Valage seejärel tee piima ja maitseainete segu sisse ning keetke paar minutit. Laske paar minutit tõmmata, kurnake ning serveerige. Siiagi võib soovi korral maitseks lisada mett või suhkrut.