Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Teeme kirssidest veini ja likööri


Kirsijookidele on omane suurepärane aroom ja värvus.
Kirsijookidele on omane suurepärane aroom ja värvus.Shutterstock

Nagu tänavugi, oli kakskümmend aastat tagasi kirsisaak üsna hea. Neid peaks jätkuma nii lindudele kui ka moosipurki. Aga peale selle saab kirssidest head koduveini ja napse, millega peletada pikkade talveõhtute igavust ja luuvalu. Retsepte andis tookord Toivo Niiberg.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare