31.01.2016, 09:00
VÄRSKES MAAKODUS: Laktoosi- ja gluteenivaba kasukas viib keele alla
Värvirikas, mahlane ja kerge kasukas sobib nii sünnipäevalauale, õhtusöögiks kui ka hommikuseks eineks.
FOTO:
Selle kasuka teevad eriliseks kodune majonees ja keedetud lillkapsas kartuli asemel.
- 170 g heeringafileed
- 1 hakitud sibul
- 5 keedetud muna
- pool keedetud lillkapsast (u 250 g)
- 3 keskmist keedetud porgandit
- 1 keedetud peet (440 g)
- 200 g majoneesi
Tükeldage kala, 4 muna ja lillkapsas ning riivige jämeda riiviga porgand ja peet. Laduge komponendid kihiti klaaskaussi või pokaalidesse. Kõige peale kallake majonees, kaunistage hakitud muna ja maitserohelisega.
Millises järjekorras koostisosad laduda, on igaühe enda otsustada.
Koduse majoneesi valmistamise õpetus sisaldub veebruarikuu Maakodus, mille leiad ajakirjanduse müügilettidelt.