2. Loobu oma täiuslikkuse ihalusest. Sinu kodu ei pea olema igal hetkel piinlikult korras. Puhkus ei pea olema alati selline, nagu sa seda algselt ette kujutasid. Sinu paberite sahtel ei pea olema pidevalt korrastatud. Selle asemel, et mõelda sellest, mis on korrast ära, keskendu parem sellele, mis on hästi, näiteks äsja kordatehtud kapile või oma perele, kes on mõnusalt koos. 

3. Ära muretse ette. Sa tead hästi olukorda, kui tunned end erakordselt õnnelikult, kuid juba muretsed, et see hetk võib lõppeda? Selle asemel, et selle pärast muretseda, püüa keskenduda neile helidele, lõhnadele ja vaadetele, mis sind ümbritsevad. Jäta need meelde ja nende meenutamine toob sulle ka hiljem naeratuse näole.

4. Ära sõltu oma telefonist. Paljud meist tunnevad end süüdi, et kulutavad liiga palju aega oma nutitelefoni näppides. Proovi vähemalt kord päevas üle olla soovist vaadata üle oma meile või Facebooki kontot ja võta selle asemel kätte mõni raamat või ajakiri või äärmisel juhul kasuta telefoni mõnele vanale sõbrale helistamiseks.

5. Ela hetkes. Kui sa oled korraldanud suurepärase lõuna, ära muretse lauas istudes eesootavale koristamisele. Kui naudid kohvikus sõprade seltskonda, ära mõtle sellele, milliseid töid sa selle ajal kodus teha võiksid. Kõike, mida hetkel teed, tee mõnuga. Muretseda jõuab ka hiljem.

6. Pane paika oma eesmärgid üheks kuuks. On ju teada, et aeg lendab kiiremini kui sooviksime ja on nii lihtne öelda näiteks et veebruar on nii kiire kuu, hakkan selle asjaga tegelema parem märtsis. Iga kuu algul luba endale, et järgmise kuu alguseks teed mingi asja ära. Mõtle oma kuu eesmärk välja, pane see paberile kirja ning pane see sedelike nähtavale kohale, näiteks esikusse peegli serva. Kui eesmärk on pidevalt teadvustatud, siis on ka lihtsam leida aega selle ärategemiseks.

7. Vabane asjadest, mida sa enam ei vaja. Jah, sa armastad oma vana sviitrit, kuid millal sa seda viimati kandsid? Kogu kapist kokku need rõivad, köögitarbed, ajakirjad või laste asjad, mida pole vähemalt pool aastat kasutatud ja vii need kas taaskasutusse või anneta kellelegi, kes neid võib vajada. Nii saad juurde ruumi, kuid saad ka mõnele teisele, kes neid esemeid vajas, rõõmu teha. 

8. Proovi rohkem asju oma kätega teha. Isetegemine teeb rõõmu ja pakub loomingulist rahuldust. Kui sa pole sellega varem eriti kokku puutunud, leia kedagi, kes sind õpetaks või mine sind huvitavatesse õpitubadesse.
9. Ole köögis loomingulisem. Las 2015 olla sinu uutmoodi söögivalmistamise alguseks. Alusta tasapisi, kuid kindlalt, võttes igal nädalal vähemalt ühe uudse roa valmistamise ette. Võta mõni uudne toiduaine ning mõtle välja retsept selle valmistamiseks või katseta uusi ja huvitavaid retsepte.