Vahel on tulemus väga huvitav, sest ka Ly Rämman, kelle trips-traps-trulli vaip pilku püüab, väidab end just sellise käsitöökauge inimese olevat. “Ideid ja inspiratsiooni sain internetist, näiteks Kristel Merigani blogist.

Tahtsin, et minu tehtud ese ei oleks lihtsalt vaatamiseks, vaid sellega saaks ka midagi praktilisemat teha,” selgitab Ly, kes valmistas pehmest fliisist mängu.

Trips-traps-trulli vaiba jaoks läks vaja nelinurkset fliiskangast, millele on punase villase lõngaga tikitud mängu jaoks vajalik ruudustik.

Seejärel ostis Ly Tiimarist kollast ja oranži õhukest vilti, millest lõikas üheksa ühesugust lille. Nüüd pani ta kollase ja oranži lille vastakuti kokku ning kinnitas servad ülepistega.

Vilt ja fliis haakuvad nii hästi, et muud kinnitamist vaja ei lähegi. Mängimisel keerab üks osaleja kollased ja teine oranžid pooled ülespidi ning trips-traps-trull võib
alata.

Kui ideed veel edasi arendada, saab seda motiivi kasutada ka padja valmistamiseks, materjalina võib kasutada vilditud või kootud motiive.

Motiive pole mängimise ajal vaja kõvasti kinnitada ja need püsivad ka niisama. Vajadusel võib motiivid takjaribaga kinnitada.
Mõnus ajaviide diivanil istudes või autosõidul on siis omast käest võtta.