Oma mulluse kevadreisi baasiks valisime sõbrannaga Vahemere ja Tauruse mägede vahele jääva Antalya ranniku väikese linnakese Göynüki serval asuva hotelli La Mer Art. Meie päralt oli hubase bangalo teine korrus, kus ühelt poolt aknast oleks võinud noppida puu otsast apelsine ja teiselt poolt rõdult sidruneid. Aga me ei noppinud (ühe apelsini huvi pärast võtsime, see oli hapu...), vaadata oli neid märksa kenam ning hotelli restoranis jagati iga söögikorra kõrvale värskeid (ja hulga magusamaid) puuvilju niikuinii ohjeldamatult.

Siinkohal olgugi öeldud, et lahjenduskuurile ei tasu Türki minna, kohaliku köögi annid on liiga ahvatlevad. Samas juurde ka väga ei võta, sest lisaks meest läbi imbunud maiustustele, hõrkudele liha- ja kalaroogadele ning suurepärasele juustuvalikule on lauad lookas kõikvõimaliku värske kraami all, mis vitamiinivaesest talvest tulnutele üksjagu meeleerutust pakuvad.

Järgneb