Kui kaunite taimede tikkimiseks enam aega ja energiat ei jagu, võib kuivatatud pärnaõied pakkida kotikesse, mille peale on õmmeldud taimedega kangas.

Jõulukinkide pakkimine

Sildi tegemiseks on kasutatud vanapaberit, mille peale on kleebitud trükitud leheke, kus kirjas, mida kingipakk sisaldab. Kuna kuivatatud taimede hoidmiseks sobib kõige paremini riidest kott, siis näeb ka hiljem, mis kotikeses peidus on.
Jõulukinkide pakkimine

Kuivatatud õunad on tõeline maiuspala. Kui õunte koormise ja kuivatamisega on juba nii palju vaeva nähtud, siis ei maksa tehtud tööd alahinnata. Hea kink väärib ka kaunist pakendit – linasest kangast kotile on kaunistuseks õmmeldud pakendi sisule vihjav aplikatsioon.
Jõulukinkide pakkimine

Valige välja värvilised kangad. Palistage need aluskangale paari pistega kinni. Seejärel õmmelge õuna kujund siksakpistetega. Kui õun paigas, õmmelge ka leht. Liigne kangas lõigake ära. Vars on tehtud jämedamast linasest nöörist ning käsitsi kinni õmmeldud. Kui kuivatatud õunu ei ole, võib koti õmmelda natuke suurema ning sinna pista hoopiski maitsvaid mahlaseid kodumaised õunu. 
Jõulukinkide pakkimine

Kinkeümbrik on tehtud jõupaberist, mida enne pakkimist on tugevasti kortsutatud ning seejärel kätega siledaks triigitud. Lõigake sobivas suuruses tükk välja, murdke kokku ja õmmelge servad kinni. Vajadusel lõigake servad kääridega tasaseks. 
Jõulukinkide pakkimine

Murdke ülemine osa alla, keerake servad rulli ning siduge sobiliku riideribaga kinni.