Moodulitest kokku pandud vaheseina laius ja kõrgus ei ole piiratud. Vahesein on üles ehitatud ühesugustest moodulitest ning neid lisades või ära võttes saab muuta seina üldmõõtmeid.

Moodulite materjaliks on kasutatud Soome pappi. Antud mooduli üldmõõdud on 520 x 340 mm. Sisselõiked materjalisse tehke ketassaega. Sisselõike laius (saetee laius) peab sobima materjali paksusega. Kui saeketas ei ole vajaliku paksusega, saab sisselõike õige laiuse kahekordse saagimisega.

Moodulite kokkupanek.

Juhul kui teete kindla mõõduga seina, mida ei ole kavas muuta, siis osa sisselõikeid ülemistel, alumistel ja otsmistel moodulitel jätke kenama väljanägemise huvides tegemata. See muidugi suurendab moodulite arvu ja teeb ka montaaži veidi keerukamaks.

Mooduleid saab viimistleda mitut moodi: lakkida, värvida, katta huvitava tapeediga, värvida vaid üksikud moodulid (et muster korduks teatud rütmiga) või jätta hoopiski viimistlemata.

Mooduli nurgad võite ka ümardada, lõigata kaunistamiseks sisse avade gruppe jne. Kui soovite moodulid tapeediga katta, tehke seda enne moodulite väljasaagimist. Viimasena tehke sisselõiked ja viimistlege servad.

Seina taha saab peita ka valgustuse, mis avadest välja kumades annab ruumile huvitava ilme.

Lihtsam moodulsein.