Grillime kergemalt: nippe linnuliha grillimiseks

Broileri-kintsuliha meekastmes. Ragne Värk

Jaanipäeval on põhjust pidutseda ja hästi süüa. Et liigne rasv ja kalorid tervise peale ei hakkaks, grillige vahelduseks ka hõrku linnuliha, mida mitmesuguste mari­naadidega erilisemaks muuta saab.

Broileri-kintsuliha astelpajumarinaadis

  • 600 g Rannamõisa jahutatud broileri-kintsuliha
  • soola (maitsestada vahetult enne grillimist)
  • 100 g astelpajumarju
  • 1 tl mahedat sinepit
  • 1 tl mett
Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
 

Konkursil "Eesti kauneim maakodu 2017" osalemiseks täida järgnevad väljad:

Kontaktid:

Maaleht


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare