Hüva nõu veiseliha grillimiseks

 (9)
Veiseliha grillimiseks peab valima õige kuumuse.

repro

Grillimisest on kujunenud eestlaste suvede lahutamatu koostisosa, aga enamasti küpseb grillil ikka sea-, heal juhul kanaliha või kala. Aga kui paljud meist grillivad veiseliha? Ilmselt vaid üksikud.

Ometi arvavad meisterkokad, et parim valik on just veiseliha, ent kindlasti on selle grillimisel vaja märksa enam teadmisi ja kogemusi kui poest ostetud ning ettevalmistatud grill-liha küpsetades.

Seetõttu tasub tähele panna, millist nõu annab Tallinki Romantika laeva peakokk Rainer Kurikjan. Seda enam et sellel suvel saab tõelisi grillielamusi nautida vastavatud grillrestoranis Grill-House.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0,59 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
 

Konkursil "Eesti kauneim maakodu 2017" osalemiseks täida järgnevad väljad:

Kontaktid:

Maaleht


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare