11.06.2013, 11:15
JAGA oma jaanipäeva grilliretsepti
Grillida võib kõike, kirjutas hiljutine Targu Talita: sea-, looma- ja kanaliha ning lõpuks veel salateid ja lisandeid ka. Kalagi saab grillile panna ning isegi prussakat.
FOTO:
Jaanipäev pole enam mägede taga, on aeg menüüd kavandama hakata. Liha, aga milline? Või hoopis kala ja köögivili?
Anna meile teada, kas sa tänavusel jaaniõhtul ikka kavatsed grillida ja mida täpsemalt? Kommentaariruumi võid kirja panna nii häid nippe kui soovitusi. Mõni hea retsept võetakse teiste lugejate poolt kindlasti hästi vastu.
Maalehe grilliretsepte, mida soovitab meisterkokk Ilmar Räni, saad kaeda SIIT. Toorsalatite retseptid grillitoitude juurde on meil ka olemas.
HOIATUS! Kontrollimata metsloomaliha grillile panna ei maksa, võid ohtliku tõve külge saada.