Sunnyvale on päikeseline linnake Californias Silicon Valley nimelises orus kõrgete mägede vahel Vaikse ookeani kaldal. See kant on tuntud maailmakuulsate tehnoloogiaettevõtete hällina.

Justkui tilluke mesilane, kes on õitsva lilleaasa asemel eksinud autoparklasse, on Sunny-vale'i äärelinna kaubanduskvartalis kõrguvate hallide monst-rumkaubamajade vahele pressitud tilluke käsitöökauplus Ed-die's Quilting Bee (Eddie Lapitekimesilane). See poeke on minusugusele käsitöösõbrale kui äsja õide puhkenud roosipõõsas mesimummile.

Sisenedes võtab kirevate riiderullide valik silmist lausa pimedaks. Pole ka ime, riiulitele on ritta pandud 5000 rulli kõikvõimalikes toonides ja mustritega peamiselt puuvillast kangast. Tavaline hind on 9.99 dollarit jardi eest ehk ümmarguselt kümme eurot meetrist.  

Taganurgas on välja pandud valik õmblusmasinaid, mille müümine on poeomanikule peamine sissetulekuallikas. Sealsamas jalutabki tähtsa näoga ringi ka peremees Eddie, kes võttis käsitöökaupluse pidamise üle oma emalt. Õmblustarvete müük on selle pere äriks olnud peaaegu 40 aastat. 

Kaupluse teisel korrusel on valgusküllased töötoad, kus toimuvad iga päev õmblustunnid. Üks tund kestab tavaliselt 180 minutit ja seal jagatakse õpetust väga erineva tasemega õmblejatele. Alustada võib näiteks vastupidava poekoti valmistamisega, mille eest tuleb välja käia 15 dollarit (12 eurot). Neljast tunnist koosnev sissejuhatuskursus lapiteki õmblemisse maksab aga juba 75 dollarit (60 eurot). 

Tõsisemate asjaarmastajate jaoks kutsutakse aeg-ajalt külalisesinejaid, näiteks pääseb 25 dollari eest kuulama-vaatama kohaliku staarkäsitöölise Debbie Cacciamani loengut "Sewing Outside the Box" ("Reegliteta õmblemine").  


Silicon Valley
- Silicon Valley (ingl k Räniorg) on USAs California osariigis San Francisco lahe kagu- ja lõunakaldal asuv piirkond. Hõlmab Santa Clara oru ja San Francisco poolsaare lõunaosa.
- Nimetuse võttis kasutusele ajakirjanik Don C. Hoefler 1971. aastal, iseloomustamaks sinna tekkinud infotehnoloogiaettevõtete suurt hulka. Nimetuse ajendiks on pooljuhtides ja arvutites laialdaselt kasutatav räni. Piirkond hakkas arenema 1951. aastal, kui Stanfordi ülikooli juurde rajati tööstuspark.
- Tuntumatest infotehnoloogiaettevõtetest asuvad seal Adobe Systems, Apple, eBay, Google, Hewlett-Packard, Intel, Xerox ja Yahoo!.

Allikas: Vikipeedia