Teetassid
Tunnike teejoogi seltsis võiks kuuluda igasse nädalasse, miks mitte lausa igasse päeva nagu näiteks inglastel. Brittide armastus teejoomise vastu pole kahanenud. See on jätkuvalt sama loomulik nagu igapäevane näopesemine. Kui kell saab viis, kantakse lauale silmapaistvalt eriline teekann, mille kõrvale asetatakse õhukesest luuportselanist alustaldrikud ja tassid.
Teetassid
Kuid teed juuakse ka teistel kellaaegadel, keskmiselt kolm korda päevas. Hommikuti eelistatakse kanget musta Tseiloni teed, mis ergutab ja soojendab. Kella viie ajal pruugitakse rohkem lahjemaid teesid. Nooremad inimesed ei näe teelaua ettevalmistamisega eriti vaeva: kui põneva jalgpalliülekande poolaeg läbi, haaravad nad kas luu- või kiviportselanist kruusi ning lähevad teed valmistama. Nad kõik lülitavad veekeetja sisse ja ... elekter kaob ning mitte ainult ühes majas, vaid terves linnaosas. Nii et olgem ettevaatlikud – isu tee järele võib tekitada lausa kaose.
Teetassid
Inglaste kaunis teetraditsioon väärib järgimist, võimaldades aja korraks maha võtta ning mõtiskleda päeval tehtu ja kogetu üle. Ent nende kombel laua katmine ei olegi nii lihtne. Kauplusi, kus teesortide valik rikkalik, on Eestiski hulgaliselt, aga luuportselanist teetasse ja toretsevaid teekanne pakutakse vähestes ärides. Õnneks eestlane väga ei pirtsuta, ta ei pane pahaks, kui aurav jook pistetakse kruusiga otse pihku. Pealegi on poodides kruuside valik ülimalt rikkalik.
Teetassid