Otselennud Innsbrucki toimuvad teisipäeviti ning reedeti perioodil 26. detsember kuni 27. märts.

Lennupileti hinnad ühele suunale algavad ca 1800 kroonist. Hind sisaldab pagasi registreerimist ning istekoha valikut.

Innsbruck on Tirooli piirkonna suurim linn ning liikluse sõlmpunkt. Alpid algavad linnast lõuna suunas ning sealt võib leida üle 3500 meetri kõrgusi mäetippe.

Lisaks suurepärastele mäesuusavõimalustele asub kunagises taliolümpialinnas Innsbruckis suusahüppetorn ning mitmed vaatamisväärsused ja muuseumid.

  Salzburg on Mozarti sünnipaik, kuid kohta tuntakse laiemalt kui suusakuurorti. Linna ümbruses paiknevad ühed maailma parimad suusanõlvad, kuhu saab hõlpsasti suusabussiga.

  Thomas Midteide, SAS Norra kommunikatsiooni ning avalike suhete asepresidendi sõnul on võimalik mõlemal liinil valida turistiklassi ning ekstra turistiklassi vahel. Turistiklass on parim valik neile, kes soovivad lennata võimalikult soodsalt, kuid kasutada siiski SASi pakutavaid lisasid, nagu suurem jalaruum, sobiva istekoha valik, tasuta pagasi registreerimine ning EuroBonuse punktid.  Lisaks suuremale jalaruumile pakub ekstra turistiklass suuremat paindlikkust ning toitlustust pardal. Ekstra turistiklassi reisijad saavad Oslo Gardemoeni lennujaamas kiiremini turvakontroll läbida ning lennule lisapagasit registreerida.