Võimalik, et tegu on kokkusattumusega, aga võimalik on ka see, et see toit ei sobi. Proovige vahepeal jälle harjumuspärast toitu anda. Mingi hetk ma siiski vahetaks selle kondijahu ja värvained sisaldava Whiskase välja, mingi päris toidu vastu. Pean silmas toitu kus on ikka mingeid vitamine ja toitaineid ka sees. Royal, Hills, Applaws... Hapukoor ja neer on head. Samuti võib proovida pugu ja südant, harva maksa. 

Kui oksendamine peaks olema seotud karvapallidega maos, siis karvapallipasta võiks olla abiks. Tegelikult pole karvapallide teke üldse normaalne. Neid on võimalik pastaga vältida. Kui karvapall liigub maost soolde, võib see seal takerduda ja pidurdada kogu seedimise. Lahendus võib olla halvimal juhul operatiivne. Pikakarvalise kassi omanik võiks karvapallipastat anda paar korda nädalas kogu aeg.
Mõistlik oleks sellises vanuses loom viia kord aastas arstile ja teha korralik vereuuring. Tihe oksendamine võib olla ka algava neeruprobleemi tunnuseks. Arvestades toitumisharjumusi (Whiskas), siis ei oleks see üldse imekspandav.

Loe lisaks nõuandeid samal teemal või küsi tasuta nõu vastused.ee lehel.