Olen proovinud juukseid korda saada tervisliku toitumisega: aasta aega olin taimetoitlane, ei söönud ka peaaegu üldse magusat ja rasvast. Juba mõne kuuga läks väga puhtaks mu näonahk ning kadusid mitmed terviseprobleemid, kuid juuksed jäid endiselt rasvaseks.

Kas ülirasvased juuksed on tõesti ravimatu probleem või on siiski võimalik midagi ette võtta?

Vastab Katrin Kruusma Stuudio juuksur Katrin Kruusma:

Palun kontrollige oma kilpnäärme talitust - äkki on põhjus seal. Kui ei, siis loomulikult on olemas ravišampoonid ja ampullid, mis aitavad probleemi kergendada.

On olemas ka isepuhastuv moodus. Selleks peate küll 3 nädalat kuskil "metsas" veetma, aga tulemus on suurepärane (olen ise proovinud). Tegemist on siis organismi isepuhastuva süsteemiga - te lihtsalt ei pese pead 3 nädalat. Tundub jube, aga kui probleem on suur, siis suudate üle elada küll. Esimesel nädalal rasunäärmed töötavad nii nagu nad on harjunud, teisel hakkavad kontrollima, mis toimub - ehk siis saavad aru, et ei ole nii palju rasu vaja toota - ja kolmandal nädalal hakkab pea juba ise puhastuma (vähemalt teil tekib selline tunne). Lõpuks, kui puhtaks pesete, tunnete oma juustest rõõmu nii puhtuse kui tervise üle, sest 3 nädala jooksul visatakse peast välja ka kõik nõrgad juuksed.

Jaga
Kommentaarid