Väsimust võtavad maha vitamiini ja mineraaliderikkad ravimtaimed - kase- ja mustasõstralehed, kõrvenõges, raudrohi, kibuvitsamari. Meil on elujõu tee sellise koostisega vt www.ravimtaimeaed.ee segude koostisi, saate ka ise kombineerida ja korjata vastavaid taimi.

Kaalu langetamiseks sobib ka teesid juua, eriti hea on aedliivateega segud, ka maapirn võib olla segus. Õiged taimed (mitte mõru maitsega nagu islandi samblik, võilillejuur, koirohi) vähendavad söögiisu ja on kasulikud toksiliste ainete väljutamiseks.

Dieetide suurim viga ongi, et mürke ei osata väljutada. Kase- ja mustasõstralehed, kibuvits, kanarbik, nõges, liivateed, põdrakanep, maasikalehed, vaarikalehed, võilillelehed on head dieedipidajale, tehke endale teesegu ja jooge söögikordade vahel. Vältige süsivesikuid, kui, siis täistera asju ja mitte õhtul.

Praegu on palju värsket kraami - salatid ja smuutid on ka toredad vahepalaks ja sügisel seened!

Väsimusele on hea ka kuldjuur. See on leebe ja ei tekita probleeme südamele. Ise tarbisin koos aed-liivatee teega ja tulemus oli super. Tinktuuri võetakse 1 tl hommikul, 1 õhtul. Muidugi käimine väsitab ka, värske õhk, aga kui probleem on püsiv - tasub kilpnääret uurida lasta - kas on tasakaalus.

Loe lisaks nõuandeid samal teemal või küsi tasuta nõu vastused.ee lehel.

Jaga
Kommentaarid