Vaja läheb:

Üks liiter värskeltpressitud porgandimahla nii umbes 1,4 kilogrammist porganditest
Kuue sidruni mahl
500-750 ml vett
2,5 sentimeetri pikkusest ingveritükist väljapressitud mahl 
Soovi korral natuke steviat või mõnda muud looduslikku magustajat

Sega kõik koostisained segi ja ilus värviline jook, mida ka lapsed armastavad, ongi valmis!

Teine retsept

Vaja läheb:

500 grammi kooritud porgandeid, tükeldada
500 ml vett
750 grammi naturaalset ananassimahla
200 grammi sidrunimahla

Pane porganditükid veega keema, keeda kaane all umbes 30 minutit või kuni tükid on väga pehmed. Jahuta kergelt, kalla kõik blenderisse, lisa pool kogust ananassimahla ja sega. Kalla segu kannu, lisa juurde ülejäänud ananassimahl ja sidrunimahl ning jahuta 2-24 tundi. Jahtudes võib segu muutuda paksemaks, vajadusel lisa serveerimisel vett.