- 1,5 kg sealiha

- 5 dl riisiviina

- 5 sl sojakastet

- pöidlasuurune tükk ingverijuurt

- 5 küüslauguküünt

- 1 punane hakitud tšillipipar

- 2 sl oliiviõli

- pundike hakitud kevadsibulat

- 2 tähtaniisi

- 1,5 tl viie vürtsi segu

- 1 kaneelipulk

- 2 sl suhkrut

- 1 sl tomatipüreed

- 500 ml kanapuljongit

- 10 poolitatud küpset ploomi

Tükeldage sealiha pöidlapikkusteks ja kaks korda sama laiadeks tükkideks. Pange kaussi marineeruma koos riisiveini, sojakastme, poole koguse ingveri, poole koguse küüslaugu ja poole koguse tšilliga. Hoidke marinaadis kuni ööpäev.

Kuumutage ahi 160 kraadini. Kuumutage potis õli, pange sinna pool sibulatest, ülejäänud ingver ja küüslauk, tähtaniisid, viie vürtsi segu ja kaneel. Küpsetage, kuni segu muutub aromaatseks ja pehmeks. Segage juurde suhkur, keerake kuumus kõrgemaks ning pange juurde marineeritud liha. Küpsetage liha umbes kolm minutit sibulasegus. Seejärel lisage marinaad, tomatipüree ja puljong, segage hästi läbi ning küpsetage ahjus kaanega kaetult umbes kaks tundi.

Kui üks tund on möödas, lisage ploomipoolikud ning jätkake hautamist ilma kaaneta. Kui liha on valmis, tõstke tükid ja ploomid vahukulbiga välja. Kuumutage kastet, kuni see muutub kergelt siirupiseks, seejärel pange ploomid ja liha sinna juurde tagasi ning kuumutage veel kord kõik läbi.

Serveerimisel puistake peale ülejäänud kevadsibulad.