RETSEPT: Verivorstist saab ka sushit

Verivorsti-maki Erlis Schönberg

Traditsioonilist jõulutoitu verivorsti võib valmistada ka trendikamalt ja moodustada sellest lausa sushi. Retsepti verivorsti-maki ahjukapsa, kõrvitsa-wasabi ja meremarjaga on välja mõelnud meisterkokk Erlis Schönberg.

Maki valmistamiseks röstige kapsas ja vorstid ahjus parajalt krõbedaks. Asetage sushi nori bambusmatile. Katke nori kapsaga, millele asetage omakorda verivorstid. Niisutage nori lehe serva veidi veega ja keerake sushi-tehnikaga rulli.
Lõigake suupärased tükid ja serveerige purustatud marineeritud kõrvitsa- mädarõika segu ehk kõrvitsa wasabi ja punase meremarjaga.

Maakodu


Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare