Vanast kampsunist arvutile kotti õmblema inspireerisid kašmiirlõng ning esi- ja tagatükil olev kaunis muster. Kuna villane tekitab villatolmu, on kotile õmmeldud ka vooder, nii ei saa see tolm arvutile kahju teha.

Töö käik

Mõõtke arvuti pikkus, laius ning kõrgus. Kindlasti arvestage ka kõrgus õmblusvaru hulka. Kui arvuti mõõdud on 20x30 cm ning kõrgus 4 cm, siis mõõtke tükid suurusega 22x32 cm. Seejärel tuleb lisada juurde veel õmblusvaru – jätke külgedele 1 cm ja kotisuule 2−2,5 cm õmblusvaru.

Lõigake esi- ja tagakülg välja, traageldage ning õmmelge kolmest küljest kokku. Samamoodi toimige voodrikangaga, selle mõõdud võivad olla pealisriide omast paar millimeetrit väiksemad.

Lõigake liigne õmblusvaru ning ääristage servad siksak-pistega. Seejärel sobitage vooder paika. Selleks pöörake koti pealisriie parempidi, voodririie jätke pahempidi ja pistke voodririie kotti nii, et pahempidine pool on vastu pealisriide pahempidist poolt.

Seejärel sättige paika nurgad ning ühendage koti ja voodri nurgad peitepistega, paarist kohast võib ka põhja peitepistega ühendada.