Et võtmeid oleks lihtsam eristada, värvige või peitsige puidust munad igaüks ise värvi. Võtmerõngaste riputamiseks kasutage aaskruvisid.

Kui võtmeid on rohkem, võib teha eri kõrgusega hoidikute grupi. Puitmunad tuleb siis muidugi kõik eri värvi värvida. Peamine on see, et nüüd pole vaja lugeda lipikult ruumi numbrit või nimetust ega pea panema võtit kindla konksu otsa. Samuti pole vajadust võtit alalõpmata otsida kusagilt karbist või riiulinurgal asuvast võtmehunnikust.

Hoidikud on eriti vajalikud seal, kus võtmeid on rohkem. See on esteetiline ja ülevaatlik – juba eemalt võib näha, kas keegi pereliikmetest on läinud keldrisse, sauna, kuuri või pööningule. Õhtul näitab jällegi võtmete kohalolek, et uksed on lukus. Erksad värvid kergendavad ka võtmete leidmist, kui need on maha kukkunud.

Kõige lihtsama hoidiku saate siis, kui puurite avad riiuli serva, kinnitate avadega liistu riiuli servale, teete hoidiku seinale või kinnitate lihtsalt konkskruvid võtmete riputamiseks riiuli alla.

Kui teil sobivaid puidust mune käepärast ei ole, võite teha ümardatud servadega kuubikud. Selleks otstarbeks sobivad hästi ka puidust kapinupud jm analoogilise kujuga detailid.