Mitte just tomateid, aga vahva salatitaim mahub sinna küll varakevadel kasvama.

Ja loomulikult saab munadest teha ka traditsioonilisel viisil täidetud mune, mis munadepüha nädalal eriti hästi toiudlauale sobivad.

Täidetud munad tuunikalaga

- 6 muna

- 3 sl majoneesi

- 3 sl toasooja võid

- 1 tl sinepit

- 50 g tuunikalakonservi

- 2 tl kappareid

Traditsioonilise munakollase-, majoneesi-, või- ja sinepitäidise asemel võib katsetada eri täidistega. Eksootilise maitse saamiseks võib lisada kappareid või anšoovist. Mõnusa täidise saab ka vürtsikiludega. Keetke munad, jahutage, lõigake pooleks, võtke välja munakollased ning pange need kaussi. Lisage sinna majonees, või, sinep, tuunikala, soovi korral kapparid. Segu võib ühtlaseks teha saumikseriga, aga väga lihtsalt saab hakkama ka kahvliga. Täitke munad ning kaunistage.