Rott

Roti aastal sündinutel aitab edu palju saavutada vee-element. Nad peaksid võtma endale akvaariumi kuldkaladega ja paigutama selle oma tööruumi põhjanurka. Nii saadab kindlasti õnn nende tegemisi.

Pühvel
Pühvliaastal sündinud peaksid heaks õnneks kasutama tule-elemendi abi. Kasu oleks keraamiliste esemete paigutamisest oma tööruumi või magamistuppa, sest keraamika on valmistatud tule jõul.

Tiiger

Tiigriaastal sündinuid aitab alanud aastal väga palju maa element. Neile toob head õnne näiteks potti istutatud toataim elutoas. Kõige rohkem abi oleks taimest, mis kannab külluslikult vilja. See tooks edenemist igal alal.

Jänes

Jänese aastal sündinud vajavad õnne ja edu saavutamiseks oma ellu ilmselget maa elementi. Seetõttu oleks vajalik asetada nefriidist või jadeiidist valmistatud ese või kivi oma voodi kirdepoolse nurga juurde. Usutakse, et nefriiti on salvestunud maa ja taeva energia ning just seda vajavad jänese aastal sündinud sel aastal.

Draakon

Draakoni aastal sündinuile on sel aastal oluline kirdesuund, mis toob neile õnne ja rikkust. Seega peaksid nad asetama oma voodi kirdepoolse nurga juurde anuma vee ja peotäie mullaga ning panema sinna kasvama lootoseid. See toob sel aastal õnne nende ellu.

Madu

Mao aastal sündinuile toob sel aastal õnne läänesuund. Samuti tasub neil kõikide asjade õnnestumiseks kanda metallornamendiga ehteid ja esemeid. Eriti kuld- ja hõbeesemed toovad seal aastal õnne. Arvatakse, et metallehteid kandvad mao aastal sündinud ei pea sel aastal muretsema ei toidu ega kehakatete pärast ning neid võib sel aastal isegi suur rikkus oodata.

Hiina uue aasta tähistamine

Hobune

Hobuse aastal sündinuile toob sel aastal õnne loodesuund ning neid võib tabada sel aastal suur rikkus. Selle nimel tasuks neil asetada pronksist kärnkonn oma voodi loodenurga juurde. See toob neile nii rikkust kui karjääri edenemist.

Kits

Kitse aastail sündinuile on rikkuse majja toomisel abiks põhjasuund. Selle tarvis võiksid nad asetada mahagonist karbikese oma tööruumi põhjakülge ning sinna karpi peaks panema ka midagi, mis on nende tööga seotud. Sel moel leiab õnn ja ametialane edu kitse aastal sündinu üles.

Ahv

Ahvi aastal sündinuil aitab õnne ja edu saavutada läänesuund. Selleks peaks paigutama mõne potitaime oma kodu läänepoolsesse ossa. Soovitavalt peaks taim olema inimesest pikem.

Kukk

Kuke aastal sündinuile toob sel aastal õnne see, kui külvate muruseemet mittemetallist, soovitavalt tumepunasesse anumasse. Anumasse külvatud murus peitub piiramatu hulk võimalusi, mille abil õnn ahvi aastal sündinu juurde jõuab.

Koer

Koera aastal sündinud peaksid hoidma vee ja maa elemente enda ligidal. Väga hästi mõjuvad aprikoosipuu oksad tööruumis. Samas ei tohiks neid istutada mulda ega panna vette.

Siga

Sea aastal sündinud vajavad õnneks tule elementi. Seetõttu peaksid nad asetama keraamilisi esemeid oma elutuppa, sest tule abil sündinud keraamilised esemed kindlustavad neile õnne ja rikkust.

Allikas: www.chinahighlights.com