Ilmunud on Maakodu märtsinumber!
Nagu juba traditsiooniks on saanud, toome märtsis teieni inspireerivad köögid. Kolm lahket peret tutvustasid oma köökide saamis- ja loomislugu. Saime kinnitust- see, kes teab, kuidas peab köök välja nägema, oskab ka väga hästi süüa teha!
Kui tahad head toitu ja tervislikku toitu, siis tuleb tooraine ise kasvatada. Nii tutvustamegi teile uusi köögiviljasorte ja Lydia Veerise imelist ning eeskujulikku tarbeaeda.
Perenaiste elu peaks põnevamaks ja lihtsamaks muutma uudne kokatehnika, millega nüüd teid tuttavaks teeme. Iluaia omanikele avaldame saladuskatte all põnevate roossortide nimed, mis meie köökidele pühendatud numbris kannavad loomulikult tippkokkade nimesid.
Külastasime mööblidisaineri Kätlin Liidemaa armsat äri, Avinurme leivalõhnalist vana apteegimaja ning Ranna Rantšot, kus lemmikloomadeks on toredad lokkis karvaga villasead. Loomulikult pakub meie köögitoimetaja Dagris Punder köigile toiduhuvilistele roogi, mida järele teha. Sel korral valmistas ta toite sügavkülmikust võetud mullustest suveandidest.