• 4 muna
• 100 g suhkrut
• 60 g jahu
• 50 g kartulitärklist
• 1 tl küpsetuspulbrit
• suhkrut

NB!
Kuigi rohke täidise lisamine tundub ahvatlev, on rullikeeramise huvides siiski targem sellega mitte liialdada.

Vahustage munad suhkruga heledaks vahuks. Segage kausis omavahel jahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber. Sõeluge saadud segu munavahule ja segage õrnalt läbi. Küpsetage küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225 kraadini eelkuumutatud ahjus umbes 7 minutit, kuni biskviit on pealt kenasti kuldne. Võtke ahjust välja ja pange lauale valmis uus küpsetuspaberi tükk (sama suur kui eelmine) ning katke see õhukese kihi suhkruga. Kummutage biskviitpõhi suhkruga kaetud küpsetuspaberile ning eemaldage siis ettevaatlikult pealmine küpsetuspaber. Keerake biskviitpõhi koos küpsetuspaberiga rulli ja laske jahtuda.

NB!
Tähtis on biskviiti mitte üle küpsetada, sest siis on seda raske rulli keerata.

Täidis:

200 g vanillimaitselist kohupiimakreemi
200 ml vahukoort
2 sl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
250 g maasikaid
kaunistuseks maasikaid ja tuhksuhkrut

Vahustage vahukoor ja kohupiimakreem suhkrutega. Puhastage ja lõigake maasikad väiksemateks tükkideks. Rullbiskviidi kokkupanekuks rullige biskviit lahti ja katke kohupiimakreemiga, nii et äärtesse jääb vähemalt mõne sentimeetri jagu vaba ruumi – rulli keerates liigub kreem nii ehk naa edasi. Katke kreem maasikatükkidega ning keerake pikemast servast rulli. Laske enne kaunistamist ja söömist mõni tund kuni öö läbi jahedas maitsestuda.