Kuna käes on külviaeg, siis saavad vastuse küsimused, et millal küll sanvitaaliate seemned mulda tuleks pista, kas argentiina raudürdi pisitaimed peaks kasvamise ergutamiseks korraks õue külma kätte torkama ja kas seemnete uputamiskatse ikka annab meile teada, milline seeme on ja milline ei ole elujõuline. Kes talvel oma ahju poest ostetud puitbrikettidega kütab ja tahab neist järele jäänud tuhka hiljem aias kasutada, võiks ka saadet kõrv kikkis kuulata.

Veel on saates teemaks meelistäht ja südaliilia.

Järgmises, märtsi lõpus eetrisse tulevas saates on kindlasti teemaks kliivia ja flaminolill ning lahkame ka probleemi, miks aedtill kuidagi aias edeneda ei taha.

Nutitelefonist on kõige parem podcast’i kuulata Delfi Tasku äpist. Head kuulamist!

Eva Luigase kõnetraat

„Eva Luigase kõnetraat“ on aiandusalane podcast, milles tuntud aiandusentusiast ja ajakirja Maakodu tegevtoimetaja Eva Luigas kuulajate pakilistele aiandusalastele küsimustele vastates nõu ja abi jagab. Saade eetris kaks korda kuus.

Kui sinulgi on nendel teemadel olnud peamurdmist, siis helista ja salvesta oma küsimus automaatvastajale numbril 53534042. Oodatud on ka kõik teised aiandusmured, sest „Eva Luigase kõnetraati“ tehakse koos sinuga!

Kui tahad küsimuse esitada kirjalikult (võimalik on lisada ka foto), saad seda teha SIIN.