Bulbiine
Taime sibulapealseid meenutavad pikad torujad lehed sisaldavad geelitaolist mahla justnagu aaloel. Lehtede kohal kõrguvates pikkades õisikutes asetsevad väikesed, vaevalt sentimeetrise läbimõõduga õied jätavad mulje, nagu oleks nad kahevärvilised. Seda seetõttu, et säravoranžide kroonlehtedega õite keskel asuvad säravkollased tolmukad. Kuigi armsad õied on väikesed ning silmapaistmatud, õitseb taim pea aastaringselt, vaid talvel, mil on pime aeg, teeb ta õitsemisse vahe sisse.

Sukulentse taimena ei vaja bulbiine palju hoolt. Kasta tagasihoidlikult ning vältida läbivettimist. Kui mõni kastmiskord jääb vahele, ei tee taim sest suurt numbrit. Eelistab päikselist sooja kasvukohta, kuid saab hakkama ka veidi varjulisemas kasvukohas. Liialt varjus kasvades muutuvad lehed heledaks ja taim omandab väljaveninud ilme. 

Väetada nagu teisigi sukulentseid taimi minimaalselt ning kaktustele ja sukulentsetele taimedele mõeldud väetiselahusega vaid aktiivsel kasvuajal, so kevadsuvel. Kui pott on taimele liialt kitsaks jäänud, tuleb taim ümber istutada või laiali jagada. Istutusmullaks sobib kerge ja vett hästiläbilaskev liivasegune muld. 

Suveks võib taime õue viia ja asetada päikselisele kohale, ent talveks tuleks tagasi sisetingimustesse tuua, külma ta ei talu. 

Harulise pulbiine on antibakteriaalse toimega ning lehtede geeljat mahla kasutatakse põletushaavade, putukahammustuste, villide, huulelõhede, mädanike ja nahamarrastuste raviks. Paarist lehest valmistatud teed on kasutatud köha ja nohu ning liigesehaiguste raviks.