Turd jatrofa
Kauneid õisi kannab taim varakevadest hilissügiseni. Talvel, mil valgust on kasinalt tuleb õitsemisse vahe sisse. 

Vähenõudlikku turd jatrofat on lihtne kasvatada. Kasvukohaks valida päikseline kuni poolvarjuline kasvukoht. Hästi sobib lõuna-, ida- või läänesuunda avanev lai aknalaud või selle vahetu lähiümbrus. Suvel armastab taim sooja (+18°...+25° C) ja päikesepaistet, talvel puhkeperioodi ajal, võiks temperatuur olla veidi madalam, +16º...+20º C. 

Suvel, aktiivsel kasvuperioodil kasta regulaarselt, ent lasta kastmiskordade vahel mullapinnal kuivada, mullapalli läbivettimist vältida. Vahelejäänud kastmiskorrad ei tee sukulentsele taimele midagi halba. Talvel kasta tagasihoidlikult või hoida päris kuivalt. Väetada tagasihoidlikult, vaid kasvuperioodil kaktustele ja sukulentsetele taimedele mõeldud väetiselahusega, talvel mitte väetada. 

Talvise puhkeperioodi saabudes langetab taim lehti, kuid muretsemiseks pole põhjust, kevadel kasvatab ta taas uued lopsakad lehed. Kuid lehtede langetamist võivad põhjustada ka äkilised keskkonnamuutused nagu jahe tuuletõmme, transport ühest kohast teise jne. Kuid kui taim on uute oludega kohanenud, kasvatab ta taas uued lehed. 

Varakevadel, veebruarist märtsini võib taime vajadusel ümber istutada. Istutusmuld peaks olema toitainetevaene, kerge ja vett hästiläbilaskev, hästi sobib näiteks näiteks kaktustele ja sukulentsetele taimedele mõeldud muld. Potipõhja asetada liigse kastmisvee äravalgumiseks drenaažikiht. 

Kuigi efektse välimusega taime on lihtne kasvatada, pole ta just parim valik väikelastega ja lemmikloomadega kodudesse – taime mürgine piimmahl ärritab nahka ja limaskesti.