Olenevalt taime suurusest ja seisukorrast võib tuppa tuua kogu taime või lõigata juurutamiseks sobilikud pistoksad. Viimased võtavad vettepanduna ja soojas poolvarjulises kohas võrdlemisi kiiresti (nädal kuni kaks) juured alla. Taime tuppa toomisel jälgida vaid, et seal poleks kahjureid, kes tuppa sattudes vallutavad kiiresti ka teised toataimed. 

Et ka tubastes tingimustes oleksid taime lehed kaunid ja erksavärvilised, tuleks taimele leida võimalikult valge asukoht. Liiga varjus kaotavad lehed oma dekoratiivsuse ning taim kipub välja venima. Vältida küttekehade vahetut lähedust, kuna seal on õhk taimele liialt kuiv (taim armastab niiskemapoolset õhku) ja soe olema, tuuletõmbust ning temperatuuri suuri kõikumisi. Talvel oleks optimaalne temperatuur +15º...+17º C.

Kasta regulaarselt, ent vältida liialdusi. Taim ei taha kuivalejätmist (reageerib longus lehtedega) ega ka mullapalli läbivettimist, mis viib mädanike tekkeni. Talvel väetamine pole vajalik, sellega või alustada varakevadel. Taimelatvade kärpimine soodustab harunemist ja annab taimele kauni põõsasja välimuse.

Vaatamata regulaarsele hoolitsusele kaotab värd-kirinõges ajaga oma dekoratiivsuse. Et taimi uuendada tuleks lõigata ladvapistikud, eemaldada neilt alumised lehed ning panna vette (või liiva-turbasegusse) juurduma. Taas õue võib värd-kirinõgesed viia kevadel, kui öökülmaoht on möödas.