Meie poelettidel on müügil nii punaste, roosade, kui ka valgete õitega sorte.

Kodustes tingimustes tuleks adeeniumile leida võimalikult valge kuni päikeseline kasvukoht. Hästi sobib selleks lõunasuunda avanev aknalaud, kus taim saab mõnuleda soojas ja päikesepaistes.

Tavaline toatemperatuur vahemikus 18-25 kraadi on taimele kasvuks piisav, sel samal temperatuuril saab adeenium kenasti ka talvel hakkama. Suvel võib taime õue, soojale terrassile või verandale viia.

Keskküttega ruumi kuiv õhk ei tee adeeniumile, paha, see isegi meeldib talle. Kuna tegu on sukulentse taimega, siis tuleb kastmisel olla hoolas, et mullapall liigselt läbi ei vettiks – liigniiske muld viib taime kiiresti kindlale hukule. Alusele kogunenud kastmisvesi tuleks samuti koheselt ära valada. Suvel kasta rikkalikumalt, lastes kastmiskordade vahel mullapinnal kuivada. Talvel võib taime hoida pea-aegu kuivana, piisab, kui kasta vaid kord kuus.

Ümberistutamiseks on parim aeg kevad. Istutusmuld peab sukulentsele taimele olema kerge ja vett hästi läbilaskev. Hästi sobib kaktustele mõeldud istutusmuld, millele on lisatud peent kruusa või jämedamat liiva. Istutuspott valida madal ja lai, põhja kindlasti potikildudest või kergkruusast drenaažikiht liigse kastmisvee äravalgumiseks.

Kui taime 2-3 aasta tagant ümber istutada, pole väetamine vajalik. Kui seda siiski teha, sobib kaktustele mõeldud nõrk väetiselahus, millega suvisel ajal mõned korrad väetada. Talvel kindlasti hoiduda väetamisest.

Taimega tegelemisel tasuks meeles pidada, et adeeniumi vartest ja juurtest immitsev mahl on mürgine.