Praegu on tegu küll kahe eraldi ruumiga, millel mõlemal oma sissepääs koridorist. Üks osa koosneb eraldiseisvast toast, teises osas on kaminaga magamistuba koos vannitoaga. Ruumide vahel ei ole kandevseinu, mistõttu on võimalik need kokku ehitada.

Nostalgilist hõngu lisavad Laitse lossi korterile iseloomulikud kõrged laed, paksud paekiviseinad, rustikaalsed puitpõrandad ning täispuidust aknad puidust aknalaudadega.

Kõik kommunikatsioonid toimivad ja kamin on töökorras. Toasooja annab lokaalne keskküttekatel, mida köetakse graanulitega. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Hoones on loodud korteriühistu.

Müügikuulutuses seisab, et korter sobib ideaalselt elamiseks Laitse lossi võlusid hindavale inimesele, aga ka investeerimise eesmärgil majutuskoha pakkujaile. Ostuhuviline peab arvestama, et kuulutuses toodud telefoninumbril maakleriga kontakti saada ei pruugi õnnestuda.

Laitse loss kuulub endisele pankurile ja ettevõtjale Sulo Muldiale ja on varasemalt olnud pikalt tervikuna müügis.

Loss asub Tallinn-Haapsalu maantee ääres, 35 kilomeetri Tallinna kesklinnast. Naabruses paikneb Laitse Graniitvilla, Laitse Rallypark ja Ruila Tallid.

Laitse mõis, saksapärase nimega Laitz, sai alguse iseseisva mõisana aastal 1642, kui see eraldati Ruila mõisast. 20. sajandi alguses paiknes Nissi kihelkonnas 14 mõisat. Laitses praegu oleva imposantse neogooti stiilis mõisahoone on 1890. aasta paiku ehitanud Woldemar von Uexküll. Uexküll pidas Laitset enda käes siiski ainult 1909. aastani, sest oma ainsale pojale, kes oli rüütelkonnast välja heidetud, ei saanud ta seda pärandada, tütar oli aga kolinud välismaale. Nõnda sattus mõis lõpuks Bremenite kätte.