04.03.2023, 15:15
Pikal õhtul paku külla tulnud sõpradele ise tehtud küpsiseid
Mulle meeldib võõrustada, sõpradele parimat pakkuda ja neid niiviisi rõõmustada. Vahelduseks praadidele, pitsadele ja suppidele otsustasin seekord teha hoopis küpsiseid. Oma tehtud küpsetised on ikka hoopis teine asi kui poest toodud.

Köömneampsud ja teised küpsised.
FOTO: | Delfi Meedia
Enamik küpsisetainaid on mõistlik teha eelmisel päeval valmis, keerata vorstiks ja pista külma ootele. Siis jääb küpsiste struktuur krõbedam ja kuju apetiitsem. Ja kui külalised tulevad, on mässamist palju vähem. Võtad külmast ja viilutad ahjupannile. Kõrvale mõned puuviljad ja pisut juustu. Veini aga toovad sõbrad.