Armastan neid kauniõielisi, omapärase lehelõhnaga lilli juba ammu ning imetlen õite värvikirevust!

Ka oli põnev lugeda lugu „Need argised, kuid ilusad talutoolid“. Imetlusväärne kätetöö meistritel!

Ülle Kukk

***

Lemmiklugusid oli mitu, kõik armsad ja südamega tehtud. Kõige enam paelus 15aastase perepoja ehitatud tuba. Selles eas oma kätega nii suur ja kaunis asi ehitada on ju lausa meistriteos. Paljud täiskasvanudki ei saa sellega hakkama. Imeline värvide valik ja maitsekus!

Tore oli ka lugu vana aia uuestisünnist Jõgeval, lisaks omandan tarkusi kaevamisvaba aia rajamisel ning peenarde tegemisel.

Kõige armsamad olid võrratud võrkiirised oma uute sortidega. Ka minu ühe armsa lapselapse nimi on Iris. Küsisin temalt, milline talle kõige rohkem meeldib – see oli lillat värvi. Mulle aga meeldis helesinine ja kollane – nii saimegi kokku imearmsa värviküllase kimbu.

Toredat kevadeootust kõigile!

Ruth

***

Väga tore lugu oli „Mitte suitsusauna aasta, vaid suitsusauna elu“, samuti järjelugu oma kodu renoveerimisest Hiiumaal ja kaevamisvabade peenarde tegemine. Aitäh huvitava ajakirja eest!

Tiiu

***

Selles numbris on väga palju huvitavaid artikleid. Jätkuv lugude sari kaevamisvabast aiast annab hoogu seda enda aiaski kasutada ja siis veel pelargoonid, võrkiirised ning kodusisustus.

Jõudu teile ja päikeselist kevadkuud!

Taimi