Kõige enam, just ehituslikust vaatevinklist meeldisid Kääbiklast lemmikloomadele tehtud pesa, Aru talu kasvuhoone buduaarlik sisekujundus, Sepaoru talu dušinurga klaasiga kaetud laudsein ja riiul vanast viljakastist, Palvemaja talu WC Jägermeistri pudelitest ning üks lihtne Sassiaadu talu saun, kus vihtleks ja hüppaks tiiki pommi ma isegi!

Ülle Kukk

***

Lugesin kõiki artikleid kaunimatest koduaedadest suure naudinguga. Alati leiab mõne uue nipi, mida teha kasvuhoones teisiti või seekord näiteks huvitasid mind hortensiate sordid ja kasvatamine. Tihti leiab küpsetamiseks midagi uut retsepti. Aitäh tegijatele!

Õie Elm

***

Lemmiklugu oli selles ajakirjas „Eesti kauneim maakodu 2023“ võitjad. Väga põnev oli lugeda-vaadata, kuidas oma mõtteid ja soove teostatakse. Tublid on nad kõik.

Jõudu ja edu neile!

Aimi Aksin

***

Seekord oli imeline number ja saigi nii mõelda, et kõik, kes elavad maal, on loonud omale armsad ja kaunid kodud, olgu need siis elumaja, sauna, kasvuhoone, sauna lilleaia või miskil muul moel. On nauding imetleda oma kätega loodud kaunist ehitist ja nautida seda täiel rinnal. Kuna olen väga suur lillede imetleja, siis meeldis enim Võiste armastust tulvil imeline lilleaed.

Olen seda sadu kordi vaadanud ja vaatan veel. Kaunimaks maakoduks sai ka mulle muinasjutuline Kääbikla, mis on tõesti sooja südame ja oskustega loodud.

Ruth Riivald

***

Lemmiklugu oli „Unistuste kasvuhoone“. Kindlasti hakkan endale ka uut ehitama (mees ehitab).

Ingrid Sukamägi

***

Väga kaasahaarav oli artikkel kaunimast aiast – Raili ja Hardo Kersi koduaiast. Tänu sisutiheda ajakirja eest. Tublit tööd teete.

Tervitused Eva Luigasele!

Õie Õll

***

Kogu ajakiri on mitmekülgselt hea nagu ikka. Seegi kord olen selle mitu korda üle vaadanud-lugenud ning saanud endagi ellu täiendusi.

Maire Pentikäinen

***

See number on selle aasta ajakirjadest üks mu lemmikutest! Nii huvitav oli näha konkursil osalejaid ja ammutada huvitavaid ideid.

Angelika Laanemets

***

Selle numbri lemmiklugu ei oskagi välja tuua, väga põnev oli näha nii palju erinevaid kauneid maakodusid.

Maarja Koivuoja

***

Lemmiklooks oli terve ajakirja number, sest suure huviga lugesin kõigist konkursile esitatud maakodudest. Meeldis väga palju silmailu pakkuv seekordne võiduaed Võistes.

Silvi Noormets