08.02.2025, 09:09
Anna grillile kuuma ka talvel! Grillmeister jagab nõu, millele tähelepanu pöörata
Grillimine pole juba ammu üksnes suviste pidude kohustuslik osa. Kui õiged riided seljas ja kvaliteetne grill majapidamises, pole aastaajal vahet, sadagu taevast või pussnuge, kinnitab grillmeister Enn Tobreluts.

Kirsisuitsune Iberico seakarree. Ahjust välja võtmiseks on selle liha ideaalne sisetemperatuur 58‒60 kraadi.
FOTO:
Korralikud soojapidavad õueriided ja saapad-kindad-mütsid pole külma ilmaga grillimise juures sugugi vähetähtsad. Kui ikka tegijal on ebamugav grilli juures askeldada, tuleb ka tulemus selline, nagu sööjad oletavad. Teine oluline asi on tuulevaikne koht – siis on kindel, et rõskus talveriietest sisse ei poe.